Hup naar buiten!

 

Kom van achter die computer vandaan, sta op uit je bureaustoel en ga mee naar buiten!

Zonnejans organiseert natuurbeleeftochten waarin je de natuur anders beleeft dan anders. Met je zintuigen op scherp en door middel van ludieke activiteiten zal je ervaren dat de natuur je meer te bieden heeft dan je in eerste instantie denkt. Dus: ga mee op pad en laat je verwonderen en verrassen!

 

Teamuitje

Een natuurbeleeftocht is in te zetten als ontspannende activiteit voor je team en ter bevordering van de teamspirit. Bijvoorbeeld als teamuitje tijdens een geheel verzorgd arrangement. Zonnejans werkt hierbij nauw samen met natuurorganisaties en plaatselijke cateringbedrijven.

Een natuurbeleeftocht kan ook dienen als verfrissend onderdeel in een groter geheel zoals een teamdag, training of vergadering. Lekker even met je collega’s naar buiten en je hoofd leegmaken, zodat je vervolgens weer fris en met hernieuwde energie en inspiratie het programma van de dag kunt hervatten.

 

Teamontwikkeling

Wil je juist meer verdieping en er voor je team net even meer uithalen op het vlak van samenwerking, communicatie, leiderschap?  Dat kan. Zonnejans legt de link tussen de natuur en je team en spitst de activiteiten toe op teamontwikkeling. Zo leer je je collega’s beter kennen, krijg je meer inzicht in hoe jullie op elkaar reageren en welk effect dat heeft op de werkvloer.

“De activiteit met de spiegeltjes gaf letterlijk een nieuwe kijk op ons werk. Door deze andere manier van benaderen, zien we nu mogelijkheden die we eerst niet zagen. We kunnen weer verder!”

John

Familiereünie

Heb je een familieweekend, vriendenbijeenkomst of andere privé groepsaangelegenheid? Ook dan is een natuurbeleeftocht een leuke manier om iets samen te doen, de groepssfeer ten positieve te beïnvloeden en de omgeving op een andere manier te verkennen.

 

Tarieven

Er zijn dus mogelijkheden genoeg. Wil je 2 uurtjes op pad, of een hele dag. Blijf je graag in je eigen omgeving of zoek je het liever wat verder van huis. Met of zonder catering. Wil je op pad met je collega’s of juist met familie of vrienden? Ontspanning of verdieping?

Zonnejans bespreekt het graag met je en stelt vrijblijvend een offerte op. Neem gerust contact op.

 

Zonder woorden

Heb jij wel eens een activiteit met je team ondernomen zonder woorden? Laat je inspireren door Beleef de Stilte en verwonder je erover hoe je woordeloos de stilte kunt laten spreken in je team. Verbinding en contact maken op een andere manier dan we gewend zijn, namelijk zonder te praten. Het zal je versteld doen staan wat hieruit voortkomt. Een boost voor de teamspirit!

Heb je vragen, wil je meer informatie of een aanbod op maat?