06-49884027 janneke@zonnejans.nl

Beleef de stilte

 

We zijn het niet zo gewend, stil zijn. Zeker in een drukke maatschappij boordevol prikkels is de stilte vaak ver te zoeken. Daarom organiseert Zonnejans wandelingen en activiteiten waarin je even helemaal niks hoeft te zeggen en waarbij je mag genieten van de rust, stilte en ruimte van een mooi natuurgebied. Waar je mag zijn wie je bent. Zonder woorden.

 

Dichter bij jezelf

De stilte beleven kan je veel geven. Door stil te zijn in de natuur ben je je bewuster van je omgeving en beleef je deze intenser. Je komt dichter bij je gevoel en daardoor dichter bij jezelf. Er kunnen dingen bij je omhoog komen die anders niet de gelegenheid krijgen zich te laten zien. Een antwoord op een vraag waar je al lang over piekert. Een oplossing over hoe je zaken aan kunt pakken. Meer inzicht in wie je nou eigenlijk bent en waar jouw kracht ligt.

Stiltewandelingen

Zonnejans organiseert wandelingen van 2 uur tot een hele dag. Je kunt je hiervoor individueel inschrijven. Ook voor teams en groepen is een stiltewandeling een bijzondere manier om eens anders dan via woorden in verbinding te zijn en contact te maken met elkaar en de omgeving. Probeer het eens uit en wandel mee met de georganiseerde activiteiten. Of neem contact op voor stiltewandelingen op maat en ontdek wat de stilte jou of je team kan geven.

 

Focus

Is het dan echt helemaal stil? Ja en nee. Een deel van de wandeling geeft Zonnejans gerichte aanwijzingen en oefeningen om meer in het hier en nu te komen, te ontspannen en een focus aan te brengen. Hierdoor levert de wandeling je meer op dan als je zonder begeleiding loopt. Het overgrote deel van de wandeling echter laat de stilte zich spreken.

Individuele coaching

Ook geeft Zonnejans individuele coaching vanuit de stilte in jezelf. Voor als je een stukje wil groeien in je persoonlijke ontwikkeling, een stapje dichter bij jezelf wil komen en daar 1 op 1 begeleiding bij wil ontvangen. Boek dan een individuele coaching sessie in de natuur en beleef de stilte! Ook biedt Zonnejans individuele coaching aan met inzet van het paard als tweede coach.

“Janneke luistert goed, stelt goede en fijne vragen, vraagt door… En daagt je uit om stappen te zetten, dingen te ontdekken èn ervaren.”
Titia

Heb je vragen of wil je meer weten?