06-49884027 janneke@zonnejans.nl

Wat doet Zonnejans?

Zonnejans gelooft er in dat elk mens een zonnetje in zich heeft. Een zonnetje dat wil schijnen, schitteren en stralen. Een zonnetje dat je blij en lachend door het leven laat gaan. Zodat je tegenslagen kunt trotseren. Je zelf uit dipjes kunt klimmen. En je jezelf kunt zijn, precies zoals je bent, en daarvan kunt genieten. En daarmee ook andere mensen iets kunt geven.

Echter, soms gaat het even wat minder en is jouw zonnetje misschien verdwenen en niet zichtbaar. Dat kan en is niet raar. Er is tenslotte geen licht zonder duisternis. De ene keer loop je zelf vanuit het donker weer het licht in. De andere keer kun je er wel wat hulp bij gebruiken. Op die momenten wil Zonnejans er graag voor je zijn.  Om je weer op weg te helpen om lichter in het leven te staan en je zonnetje (weer) te laten stralen.

Daarom biedt Zonnejans:

 

Zon Individuele sessies

Tijdens deze sessies gaan we op onderzoek uit naar dat wat jou belemmert je licht voluit te laten schijnen. Welke blokkade zit jou in de weg? Welk patroon zorgt ervoor dat je blijft ‘hangen’ in het oude en je niet lekker in je vel zit? En, hoe kunnen we deze transformeren zodat je weer meer lucht en ruimte krijgt om nieuwe stappen te kunnen zetten?

De sessies vinden buiten in de frisse lucht en mooie natuur plaats òf binnen in een speciaal voor jou gecreëerde setting. Net wat je wil.

Wil je ervaren wat de natuur voor je kan betekenen en hoe deze jou kan helpen in je persoonlijk proces, trek dan je wandelschoenen aan en ga mee op pad. De natuur werkt tijdens deze sessies als inspiratie en metafoor. (coaching in de natuur)

Wil je liever in een veilige omgeving binnen blijven en daar vanuit een ontspannen setting je blokkades, belemmerende overtuigingen of patronen onder ogen zien? Trek dan juist je schoenen uit en neem plaats op de stoel of behandeltafel die speciaal voor de sessie voor jou gereserveerd is. Begeleid door de drum gaan we de diepte in, op zoek naar de oorzaak van jouw klacht en om te ontdekken waarom jouw lichtje gedempt is. Waar mogelijk transformeren we je oude patronen. (energetisch consult)

 

 

Zon Stiltewandelingen

Vind je het fijner om in een groep op pad te gaan? Ga dan mee met een stiltewandeling en ontdek wat stilte jou kan geven. Onder begeleiding van Zonnejans wandel je een mooie route door een natuurgebied waarin we de stilte laten spreken. Onderweg krijg je oefeningen die je een stapje dichter bij jezelf brengen. (beleef de stilte)

 

 

Zon Inspiratie uit de natuur

En tenslotte, wil jij ook zèlf je inspiratie uit de natuur halen? Laat je dan inspireren door de verhaaltjes, anekdotes en ervaringen op deze site. Wie weet zet het jou aan om op eigen gelegenheid meer de natuur in te gaan, je te laten verwonderen en te genieten van al het moois om je heen. Je creativiteit een nieuwe impuls te geven. Èn om de helende kracht van het groen te ervaren. (inspiratie uit de natuur)

Hup naar buiten!

Coaching in de natuur

 

Alles is energie

Energetisch consult

 

Beleef de Stilte

Stiltewandelingen

 

Inspiratie uit de Natuur

Verhalen, anecdotes en meer

 

Heb je vragen, wil je meer informatie of een aanbod op maat?