06-49884027 janneke@zonnejans.nl

Natuur als coach en helende kracht

 

Wil je graag ervaren wat de natuur voor jou kan betekenen in je persoonlijke ontwikkeling? Hoe de natuur jou kan ondersteunen je patronen helder te krijgen? Dichter bij je gevoel te komen en daarmee beter de keuzes te kunnen maken in je leven die ècht bij je passen? Wil je je laten verrassen door de kracht en helende werking van de natuur? Dan is een coachsessie in de frisse buitenlucht een goed idee.

 

In verbinding

Samen gaan we op pad in een mooi natuurgebied waar je tot rust kunt komen in het groen. We laten de omgeving mee werken om je proces op gang te brengen en te verduidelijken waar het knelt. Zittend op een boomstam of wandelend over de bospaadjes verbind je je met de aarde en ervaar je wat dit je kan geven. Door letterlijk contact te maken met de grond onder je voeten en de elementen in de natuur, èn door in beweging te zijn zal je merken dat de energie beter gaat stromen. Je hoofd raakt leger, waardoor je helderder naar je eigen situatie kunt kijken.

 

Inspiratiebron

Onderweg geven we aandacht aan wat zich op dat moment aandient. Gerichte oefeningen helpen je een stapje dichter bij de kern van je vraag of de oorzaak van je klacht te komen. Waar mogelijk laten we transformatie en heling plaats vinden. De natuur zal je hierbij ondersteunen en inspireren en werkt als metafoor, spiegel en helende kracht. Na afloop stap je met een frisse blik de wereld weer in. Een stukje opgeruimder en stralender dan voorheen.

“Janneke luistert goed, stelt goede en fijne vragen, vraagt door… En daagt je uit om stappen te zetten, dingen te ontdekken èn ervaren.”

Titia

Tarief

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur en kost € 97,-

Kies je op voorhand voor meerdere sessies, dan betaal je € 270,- voor 3 sessies.

“Wie met Zonnejans op pad gaat ontmoet de natuur, maar werkt ook aan zijn eigen natuur. Zonnejans is niet alleen een coach die naar buiten gaat, maar reflecteert zelf de natuur waar ze deel van uit maakt. Dat maakt werken met Zonnejans tot onvoorspelbaar en verrassend, als de natuur zelf. Met een vriendelijke lach weet ze je diep te raken en zet je op een spoor. Een spoor dat je al kent, maar ook leidt naar nieuwe sporen en inzichten. Uit de rust die ze uitstraalt is af te leiden dat ze zelf ook al heel wat meters heeft gemaakt om haar eigen natuur te ontdekken en haar spoor te zoeken. Dat geeft vertrouwen en steun zonder dat het leidend wordt.”

Norbert Kwint

www.wandelennatuurcoach.nl

Heb je vragen, wil je meer weten of een coachsessie aanvragen?

zonne