06-49884027 janneke@zonnejans.nl

Alles is energie

 

Er ging een wereld voor me open toen ik de opleiding tot “holistisch transformatietherapeut” volgde, met daarin trancehealing en mediumschap als ‘middel’ om een sessie te begeleiden. Er is zoveel meer dan het tastbare dat we zo gewend zijn. Werken op energetisch niveau en vanuit je intuïtie. Als je het kanaal open zet, stroomt het als vanzelf. Een prachtige eye opener en iets waar ik me heel prettig in voel. Geen aangeleerde methodieken vanuit het hoofd. Maar volgen wat er komt en wat je ingegeven wordt in het moment.

 

 

Transformatie

De sessies die Zonnejans op deze manier begeleidt vinden met name binnen plaats. (Bij aangename temperaturen kan het ook buiten.) Je mag plaats nemen op de stoel of behandeltafel die speciaal voor jou gereserveerd en klaar gemaakt is.  Met hulp van de drum gaan we via een meditatie in de ontspanning. Van daaruit wordt zichtbaar welke blokkades jou in de weg staan, welke patronen je je hebt eigen gemaakt en waar getransformeerd mag worden en heling plaats mag vinden. Zodat je weer lekkerder in je vel komt.  ‘Oude rommel’ opruimen dus eigenlijk. En zo steeds een stapje dichter bij je ware zelf komen.  Weer kunnen en durven vertrouwen op je eigen innerlijk kompas en steeds meer vanuit je pure, natuurlijke ik gaan leven.

 

Drum

Je zult ervaren dat de drum een prettige rol speelt in de sessie. Door je te focussen op het geluid van de drum kom je makkelijker in de ontspanning. Van hieruit kun je de diepte in. Op zoek naar dat wat aandacht vraagt. De klanken trillen vervolgens los wat er los mag komen en kunnen zo het (energetisch) lichaam verlaten tijdens de heling.  Je voelt je nadien een stuk lichter en ontspannender.

“Ik voelde me gezien, begrepen, gehoord door jou. Een liefdevolle sessie.”
Rozemarijn

Hier en nu

Blijkt dat het nodig is om andere technieken toe te passen zoals systeemopstellingen of ademtherapie, dan nemen we hier de tijd voor. Het moment en je vraag of klacht zullen uitwijzen wat er nodig is. Zonnejans volgt hierbij haar intuïtie en hooggevoeligheid en stemt met jou af waar je je prettig bij voelt en waar je behoefte aan hebt.

 

Aards versus spiritueel

Zonnejans combineert het aardse met het spirituele omdat ze ervaart dat beide aanvullend op elkaar werken. Door met je voeten letterlijk stevig op de grond te staan en goed te aarden, gaat de energie stromen. Hierdoor kun je je beter open stellen en dient zich, ook op spiritueel vlak, aan wat nodig is. Zo creëer je een betere balans en sta je evenwichtiger in het leven.

 

Tarief

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur en kost € 97,-

Kies je op voorhand voor meerdere sessies, dan betaal je € 270,- voor 3 sessies.

Zonnetje wat straal je mooi

Stralende ziel in zachtheid

Je zachte hart raakt

Raakt de ziel van de ander

Waardoor het opent en opent

Het licht kan ontvangen

Je zachte klank neemt je mee de diepte in

Daar waar het onveilig kan voelen

Ben je daar met je licht, je zachtheid

Zodat men zich kan openen en durft

Moedig kan zijn

Dank dat jij daar bent

Dat je vol vertrouwen aanwezig bent

Samen met je Drum

Samen Zijn!

Nuttah Nakota

Docent Opleiding Holistisch Transformatietherapeut, www.krachtcirkelschoonoord.nl

“Heel prettig en ontspannen, open en rustig. Via de drum en de begeleiding van je stem moedigde je me aan om naar de plekken van aandacht te gaan. Je nam me hier op een prettige, rustige manier mee naar toe. Ik voel me na de sessie veel lichter dan ervoor.”
Berber

“De sessie die ik bij Zonnejans heb gekregen, heb ik als heel waardevol en helpend ervaren.

Janneke begeleidt deze sessie met drum. Dat geeft een extra verdieping. Daarnaast is ze op een fijne, zachte manier aanwezig. Ze grijpt goed en tijdig in als het proces dreigt te stokken. Ik heb daardoor een flinke stap kunnen zetten in mijn proces. Super!”

Gijs

“Ik voelde me snel op mijn gemak en ontspannen. Een grondige sessie (geen half werk). De fantastische drumvibratie maakt de laatste stukjes los uit je lichaam.”
Daniëlle

Heb je vragen of wil je een energetisch consult aanvragen?

zonne