06-49884027 janneke@zonnejans.nl

Natuur in je werk

 

Wil jij naar buiten met je klanten? Wil je ideeën en inspiratie opdoen in hoe je de natuur in je werk kunt integreren? De natuur inzetten als inspiratiebron? Of als spiegel en metafoor?

 

Train de trainer

Voor coaches en trainers die meer in en met de natuur willen werken, geeft Zonnejans trainingen en workshops. Praktisch, concreet en inspirerend. Zodat je na afloop meteen aan de slag kunt in de frisse buitenlucht.

 

Natuur als locatie

De trainingen en workshops vinden plaats in een mooi stukje natuur. Zodat je aan den lijve kunt ervaren wat de natuur je kan bieden. Voor jou als trainer en coach. En voor je cliënt.

 

Natuursymboliek

We behandelen methodieken uit de natuurcoaching en gebruiken de symboliek van de natuur. Of je krijgt tips hoe je als trainer je training aantrekkelijker kunt maken door de natuur in te zetten.

 

Educatie

Voor begeleiders van kinderen (kinderopvang, scholen, boswachters en vrijwilligers van natuurorganisaties) geeft Zonnejans speciale trainingen om activiteiten in en met de natuur te kunnen doen. Bekijk hiervoor de pagina Educatie

“Rustig, enthousiast en betrokken. Janneke maakt contact met de groep en speelt in op de behoeftes. Zo heb je als individuele deelnemer in de groep het gevoel dat je gehoord en gezien wordt. En ga je naar huis met een rugzak vol inspiratie. Zin om zelf aan de slag te gaan.”

Willemijn

Heb je vragen of wil je meer weten?