06-49884027 janneke@zonnejans.nl

Wat doet Zonnejans?

 

Zonnejans zet mensen letterlijk en figuurlijk in beweging door hen mee naar buiten te nemen, de natuur in. Door in beweging en buiten te zijn raakt je hoofd leeg. Je energie en creativiteit gaan stromen. Er komt ruimte voor nieuwe ontwikkelingen.

 

Van klein tot groot

Of je nou een kind bent of een druk bezette directeur; De natuur is er voor iedereen en voor elk niveau. En voor iedereen geldt: buiten zijn in de natuur doet goed. Steeds meer onderzoek wijst het uit: we moeten er op uit, bewegen, buiten zijn, natuur beleven. Weg achter de computer, weg tussen die 4 muren, weg van de bureaustoel.

Zonnejans speelt hier op in met haar aanbod en biedt activiteiten, coaching en trainingen op maat aan, gericht op doelgroep en vraag. Met de natuur als inspiratiebron. Als spiegel. Als metafoor. Èn als locatie.

Zon Wil jij met je team een verfrissend bedrijfsuitje of meer verheldering krijgen in het groepsproces? (Hup naar buiten: groene teamuitjes en teamtrainingen)

Zon Wil jij als individu gecoacht worden of in groepsverband ervaren wat de natuur je op persoonlijk vlak te bieden heeft? (Beleef de stilte: natuurcoaching, paardencoaching)

Zon Wil jij  als begeleider van de kinderopvang met een groep kinderen op pad of als docent de natuur in je lesprogramma integreren? (Educatie: natuurbeleving, materiaalontwikkeling, train de trainer cursussen)

Zon Wil jij als trainer en coach de natuur inzetten in je werk? (Natuur in je werk: Workshops & Trainingen)

 

Op deze site staat een greep uit de activiteiten en mogelijkheden die Zonnejans biedt. Neem contact op voor een aanbod op maat.

Hup naar buiten!

Natuurbeleeftochten

Voor teams & groepen

Beleef de stilte

Stiltewandelingen

Voor particulieren

Educatie

Ontdek! Beleef! Verwonder!

Voor kinderen

Natuur in je werk

Workshops & Trainingen

Voor coaches en trainers

 

 

Heb je vragen, wil je meer informatie of een aanbod op maat?