06-49884027 janneke@zonnejans.nl
Zonnejans - Janneke van Gerwen

Zin in een fris hoofd, ontspannen lijf, energiek gevoel en creatieve geest?

Behoefte aan inspiratie, nieuwe energie, een frisse blik op je werk of privéleven?

 

Zonnejans,

hèt trainings- en coachbureau met de zon als energiebron en de natuur als inspiratie

 

voor

Zon groene (bedrijfs)uitjes

Zon verfrissende (team)trainingen

Zon individuele natuurcoaching

Zon ludieke natuurbeleving

Zon enthousiasmerende natuureducatie

 

Zonnejans organiseert activiteiten waarbij je verwondering gewekt wordt, je enthousiasme geprikkeld wordt, je creativiteit gaat stromen en waarvan je fris en met hernieuwde energie weer huiswaarts keert.

 

Ga mee op pad met Zonnejans, beleef de natuur en laat je verwonderen!

Hup naar buiten!

Natuurbeleeftochten

Voor teams

Beleef de stilte

Stiltewandelingen

Voor particulieren

Educatie

Ontdek! Beleef! Verwonder!

Voor kinderen

Natuur in je werk

Workshops & Trainingen

Voor coaches en trainers

“Wie met Zonnejans op pad gaat ontmoet de natuur, maar werkt ook aan zijn eigen natuur. Zonnejans is niet alleen een coach die naar buiten gaat, maar reflecteert zelf de natuur waar ze deel van uit maakt. Dat maakt werken met Zonnejans tot onvoorspelbaar en verrassend, als de natuur zelf. Met een vriendelijke lach weet ze je diep te raken en zet je op een spoor. Een spoor dat je al kent, maar ook leidt naar nieuwe sporen en inzichten. Uit de rust die ze uitstraalt is af te leiden dat ze zelf ook al heel wat meters heeft gemaakt om haar eigen natuur te ontdekken en haar spoor te zoeken. Dat geeft vertrouwen en steun zonder dat het leidend wordt.”
Norbert Kwint

www.wandelennatuurcoach.nl

“De prachtige volle maan stiltewandeling heeft me veel gebracht. De verschillende paden die we bewandelden gaven me inzicht in het willen volgen van mijn eigen pad. Prachtig en heel bijzonder hoe de natuur mij dit teruggaf: smal en rommelig zorgt voor onrust; breed en overzichtelijk geeft duidelijkheid. Heel herkenbaar in mijn dagelijks leven. Daarbij heb ik de stilte, tussen ons als deelnemers, en van de natuur, zo prettig gevonden: even niet delen wat er in je omgaat, maar helemaal bij mezelf mogen en kunnen zijn. Het is voor mij een mini-retraite waar ik graag nog een keer aan deelneem!”
Rozemarijn

En toen was het stil…

En toen was het stil…

Vier weken lang waanden we ons in onze achtertuin een beetje op de Wadden.  Te Piet – Te Piet – Te Piet… Het welbekende geluid als je de boot af komt en langs het wad het eiland op fietst. Nu echter was het luidkeels te horen vanuit ons eigen huis en onze eigen tuin....

Lees meer
Wilde Bloemengenot

Wilde Bloemengenot

“Mooi huisje”, hoor ik hem zeggen. Gevolgd door haar: “Als ze nou ook nog wat aan de tuin zouden doen…”   Het is zondagochtend en vanwege het mooie weer zijn er al beduidend meer mensen op de been dan gewoonlijk. Een ouder echtpaar fietst me voorbij. De opmerking...

Lees meer